Home

Sunt un om obișnuit cu un nume obișnuit ( Eugenia). Un om care până  la această vârstă (28 ani) a cunoscut gustul înfrângerii,  durerii, bucuriei,  victoriei. Ceea ce mă deosebește pe mine de alţi oameni este faptul că la un moment dat am simțit să transmit cumva ceea ce cred, gândesc,  simt. Scrisul mi s-a părut cea mai potrivită formă de exprimare pentru mine. Am ales să-mi construiesc o casă a mea, un loc unde să fiu eu însămi,  fără artificii sau zâmbete false  Așa a luat naștere acest blog. Casa mea. Îmi doresc ca în casa mea să domine bunătatea,  armonia, respectul  și buna cuviință.  Am lăsat ușa casei mele deschisă pentru toţi, fără excepție.  Cu o singură rugăminte.  Să lăsaţi la intrare supărările,  frustrările,  înjurăturile. Știu că nu sunt ideală  așa că accept criticile obiective și exprimate în mod politicos. Cei care simt nevoia să aducă mizerie în casa mea, îi rog să facă cale întoarsă.  Nu sunteți bineveniţi. Nu voi permite nimănui să-și bată joc de munca mea, fiindcă orele astea petrecute cu telefonul în mână ca să scriu tot ce postez sunt o muncă.

În ciuda tuturor experiențelor sau oamenilor pe care i-am întâlnit de-a lungul anilor, cred în lumină , în valorile spiritual-umane, în Oameni.

Cred în faptul că fiecare dintre noi este un licurici. Nu ne rămâne decât să ne regăsim pe noi înșine și pe cei din jur.

Reclame