Mesaj pentru El…

Astăzi am un mesaj pentru tine (pentru fiecare El care va citi acest text!), mai târziu voi lăsa un mesaj și pentru Ea. Astăzi însă, vreau să vorbesc doar cu tine.
Știu că ești puternic. Și nu, nu mă refer la puterea mușchilor tăi. Mă refer la forţa cu care îţi păstrezi calmul în momentele în care ea își pierde capul. Mă refer la răbdarea de care dai dovadă când ea spune din jumătate în jumătate de oră „în 5 minute sunt gata!”când trebui să ieșiţi undeva.
Tu știi că este fragilă. Bine, este și puternică dacă trebuie. Dar momentele când este nevoită să fie puternică o înăspresc. O fac să-și piardă din strălucire, din spontaneitate. Devine mai puţin visătoare și mai mult realistă. Ai grijă să nu se înăsprească. Fii alături de ea. Să faci din flori arme cu ajutorul cărora să-i dobori armura pe care ea a îmbrăcat-o așa încât nimeni să nu pătrundă dincolo. Ridică mâna doar ca s-o mângâi. Atât. Niciodată să nu ridici mâna la ea cu alt scop. Fii bărbat! Ai demnitate și curaj să discuţi deschis cu ea dacă ceva nu merge. Crede-mă. O problemă discutată pe un ton normal este pe jumătate rezolvată.
Când o femeie strigă, în general e semn că cerșește atenție. Atâta timp cât te ceartă, înseamnă că îi pasă , că vrea să schimbe ceva. În momentul în care a tăcut, probabil a obosit să mai lupte..
Surprinde-o plăcut din când în când. Chiar dacă e a ta, are nevoie să știe că încă este iubită, frumoasă, apreciată, dorită.
Ajut-o! Vindecă- i rănile cu iubire și răbdare! Fă-o să se simtă cea mai specială femeie de pe pământ. Fă-o să uite că există alţi bărbați. Pune-o mereu pe primul loc și crede-mă, va fi cea mai dulce, grijulie, iubitoare femeie din lume.
Fii acolo ori de câte ori are nevoie de tine. Să știi că uneori este suficientă o înghețată sau un pahar de vin și de cineva căruia să-i povestească tot ce are pe suflet( îţi spune asta tot o Ea!).
Nu ezita să-i oferi umărul tău când este obosită.
Protejeaz-o! Oferă-i siguranța, armonia, blândețea, tandrețea, echilibrul emoţional de care are atâta nevoie.
Iubește-o și fiţi fericiți! Împreună!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s